• 02.11.2016, 19:30

I´m back
God onsdag kveld! Siden jeg begynte på skolen igjen tidlig i august, har bloggingen tatt en brå slutt. Jeg har konsentrert meg fullt og helt om skolen de siste månedene, et valg jeg absolutt er godt fornøyd jeg tok. Nå som desember nærmer seg (bare 28 dager igjen, iiih ♥) har jeg lyst til å sette av litt tid til bloggen igjen, men heller legge vekt på å få til et interessant innlegg i uken enn fjorten kjedelige. Høres ikke det bra ut? Jeg gleder meg forresten vilt til desember, jeg elsker hvordan snøen lyser opp gatene når mørket har lagt seg, all julebakst, kalender og ikke minst ventetiden mot julaften. Har alltid vært et menneske med dyp interesse for advent og jul, jeg storkoser meg rett og slett gløgg ihjel. Håndballsesongen har også startet på igjen, med treninger som vanlig og kamper i helgene. Kjenner det er godt å komme igang med den vanlige serien igjen, etter en lang sommerferie og to cuper. Morsomt er det iallfall! I kveld er planen å lese litt KRLE (kristendom, religion, livssyn og etikk) og naturfag før jeg forbereder meg for morgendagen og omsider tar natta. Merker hvor mye mer søvn det trengs for å føle seg opplagt nå om høsten, og hvor mange flere alarmer som slumres, hihi. Det er rart med det!

Ha en fin kveld, vi sees!

  • 19.07.2016, 07:00

Peptalk
 

♥ ♥ ♥

I dag er det 11 dager til jeg setter meg på flyet i retning Spania, nærmere bestemt Barcelona. Innen den tid gjenstår det å finne ut hvordan jeg skal blogge under reisen. Med god planlegging og riktig tilrettelegging kan jeg få til et godt innlegg hver eneste dag, under hele oppholdet. Et par innlegg må nok publiseres på forhånd, slik at jeg er sikker på at dere får et par innlegg uansett hva som skjer. Jeg risikerer at internettet på hotellet er både dårlig og ustabilt, da er det fint å ha  et par ferdige innlegg i bakhodet. Siden vi skal bo i flere byer enn bare Barcelona, ønsker jeg å gi dere daglige oppdateringer for å få et mest variert innhold. De dagene vi bare ligger på stranden, kan det hende jeg finner på en eller annen twist på innleggene. Jeg regner med at jeg kommer til å publisere så og si alt på kvelden, slik at jeg får mest ut av dagene og ikke blir sittende med Macbooken i fanget når solen varmer som mest. Høres det greit ut? Det hadde uansett vært morsomt om dere kunne komme med noen innspill om hvilke innlegg dere ønsker, ikke bare fra Spania, men også ellers i ferien. Skrik ut!

Emma

Hei! Mitt navn er Emma Stjernen Thorsteinsen. Jeg er en blogger, ungdomsskoleelev og livsnyter som deler litt av livet mitt på denne nettsiden. Her inne ønsker jeg å dele små og store hendelser, inspirerende elementer, fine bilder og hyggelige ord. Velkommen skal du være, og tusen takk for besøket!

Search

Bloggdesign

hits